Περιμένοντας την ανάκαμψη της Εθνικής!

Πολλά χρόνια είχε να δώσει τόσο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Εθνική μας ομάδα. Το βράδυ της Παρασκευής, 4/9, όμως, υποδέχεται στο Φάληρο την Φινλανδία, στο παιχνίδι του προκριματικού ομίλου στον οποίο αν δεν έρθουμε… τελευταίοι, θα είναι επιτυχία.

Σοβαρές ελπίδες να προκριθούμε στο Euro δεν έχουμε (εκτός αν γίνουν θαύματα επί θαυμάτων ), ωστόσο όλοι ξέρουμε πως αυτά τα ματς διαμορφώνουν τη θέση μας στην Παγκόσμια Κατάταξη η οποία παίζει τον ρόλο της στις κληρώσεις. Άλλωστε, το ότι θα πρέπει να προσπεράσουμε τη Βοσνία και το Βέλγιο για να προκριθούμε στο Μουντιάλ του 2018 είναι αποτέλεσμα των πρόσφατων αποτυχιών που μας κατρακύλησαν στην 44η θέση της κατάταξης.

Κόντρα στη Φινλανδία η Ελλάδα καλείται να πετύχει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, να φτάσει τους πέντε βαθμούς και να ανακτήσει τις ελαχιστότατες ελπίδες πρόκρισης (αφού υπό προϋποθέσεις μπορεί και η τρίτη θέση να οδηγήσει στην τελική φάση). Ο Νίνης και ο Τοροσίδης είναι εκτός πλάνων του Κώστα Τσάνα, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του, Σέρχιο Μαρκαριάν, κάτι που φάνηκε και από τις κλήσεις του. όπως και να έχει, δύσκολα μπορεί να γίνει πρόβλεψη και για τους ένδεκα που θα επιλέξει ο ομοσπονδιακός μας προπονητής και για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα