Περιμένουν πρόταση για Πράνιτς στον ΠΑΟ!

Κάτοικος της αραβικής χερσονήσου είναι πολύ πιθανόν να γίνει ο Κροάτης ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς αναμένεται πρόταση για την αγορά του από την Αλ Χιλάλ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην αραβική ομάδα προπονητής είναι ο Γιώργος Δώνης, ενώ στο δυναμικό της ανήκει και ο Γιώργος Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαιώνουν ανεπισήμως από τον Παναθηναϊκό, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται συγκεκριμένη προσφορά από τους Άραβες για τον Πράνιτς, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος, μέσω του ατζέντη του.

Στον Παναθηναϊκό αναζητούσαν την ευκαιρία να πουλήσουν τον διεθνή παίκτη, καθώς δεν περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για την επόμενη περίοδο, ενώ και ο ίδιος αναζητούσε φόρμουλα προκειμένου να μετακινηθεί από το ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τα όσα έζησε – και – τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο του 34χρονου άσου με το «τριφύλλι» λήγει το 2016 και το προηγούμενο διάστημα αποφασίστηκε να μην κατατεθεί πρόταση για την ανανέωσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα