“Περνάτε σε άλλη πίστα”

«ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τώρα και στην επικοινωνία. Είναι το όνειρο κάθε εξουσίας να έχουν όλα τα ΜΜΕ την ίδια φωνή» ήταν το δηκτικό σχόλιο του Σταύρου Θεοδωράκη για την εμπλοκή του «εκλεκτού» του Μαξίμου, του Βασίλη Μουλόπουλου στον ΔΟΛ.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις περνά σε άλλη πίστα. «Μετά την επιχείρηση συνεννόησης με την διαπλοκή αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και να αναλάβει η ίδια πλέον με τους ανθρώπους της, τους δημοσιογραφικούς ομίλους».
Με σκωπτικό ύφος ο κ. Θεοδωράκης υπενθύμισε ότι υπάρχουν σειρά συμπτώσεων. Σήμερα, είπε, ο Σταύρος Ψυχάρης πέρασε την πόρτα του ανακριτή αφού χθες έβγαλε ανακοίνωση για την παράδοση του ΔΟΛ στο Μαξίμου, την ίδια στιγμή που η Δούρου παρέδωσε στον Μπόμπολα με μεγάλη έκπτωση την ανάπλαση του Φαληρικού Δέλτα.
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια επέλαση στα ΜΜΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να ελέγξει και να συνετίσει τα ΜΜΕ που μέχρι χθες καταριόταν» ανέφερε και αναρωτήθηκε πως τελικά θα διασωθούν τα έντυπα του ΔΟΛ. «Έχει ο Μουλόπουλος χρήματα; Γνωρίζει επιχειρηματίες; Ή έχει τρόπο να πειστούν οι τράπεζες;» .
Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις του Άρη Δαβαράκη ότι αμείβονταν από τον Νίκο Παππά για να προβάλει τον Αλέξη Τσίπρα. «Όλοι περιμέναμε ότι θα παρέμβει ο εισαγγελέας ότι ο κ. Δαβαράκης θα ερχόταν στη Βουλή για να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή για την δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων, η κυβερνητική πλειοψηφία αρνήθηκε όμως» είπε, επιμένοντας ταυτόχρονα ότι παραμένει ερώτημα από ποια ταμεία γίνονταν αυτή η χρηματοδότηση.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι η εισβολή του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ περιλαμβάνει και την συμμετοχή του Πάνου Καμμένου. «Όποιους δεν μπορείτε να ελέγξετε τους εκφοβίζετε» υπογράμμισε και πρόσθεσε «και εδώ μπαίνει ο Καμμένος ο οποίος μάλιστα λέει ότι το κυνήγι γίνεται έπειτα από συνεννόηση μαζί σας. Και είναι λυπηρό να μην βγαίνει κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μην καταγγέλλει τον κ. Καμμένο».
Για τους αγρότες
Ειδική αναφορά στο δυσβάσταχτο και αντιπαραγωγικό κόστος παραγωγής στη χώρα μας, αλλά και στα εκατομμύρια στρέμματα που έμειναν ακαλλιέργητα, από παραγωγούς που δεν επέλεξαν την παραγωγή αλλά την ενίσχυση, έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή με θέμα το αγροτικό. Ο Επικεφαλής του Ποταμιού κατέθεσε αναλυτικά τις προτάσεις του Κινήματος, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις λανθασμένες πολιτικές που ακολουθούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι οποίες έχουν οδηγήσει στην αύξηση της φοροδιαφυγής και της αδήλωτης εργασίας.
«Υπερφορολογείτε τους νομοταγείς και μειώνετε τα κρατικά έσοδα» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και ζήτησε από το Αθηνοκεντρικό πολιτικό σύστημα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να παραχθεί πλούτος στην περιφέρεια. «Αγροτική πολιτική με συνθήματα δεν γίνεται. Ο αγροτικός κόσμος υπέφερε κατεξοχήν από τον λαϊκισμό και την δημαγωγία, και τις πελατειακές σχέσεις. Συνθήματα τέλος, λοιπόν. Η Ελληνική γεωργία είναι ένας γίγαντας με αλυσίδες. Να σπάσουμε τις αλυσίδες, πριν πεθάνει ο γίγαντας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα