«Πετάει μακριά» ή μένει στην Μπενφίκα ο Μήτρογλου;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η παραμονή ή όχι του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα, καθώς οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι αντικρουόμενες, δημιουργώντας ένα περίεργο σκηνικό ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Από τη μία παρουσιάζεται να υπάρχει σημαντική διάσταση… απόψεων μεταξύ της Μπενφίκα και του διεθνούς Έλληνα επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται στους «αετούς» ως δανεικός από την αγγλική Φούλαμ.

Ο σύλλογος της Πορτογαλίας έχει αποφασίσει να καλύψει τη ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, ύψους εφτά εκατ. ευρώ, ο ίδιος ωστόσο, δείχνει να προβάλει απαιτήσεις, τις οποίες οι παράγοντες του συλλόγου της Λισαβόνας δεν είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν.

Ο Έλληνας επιθετικός εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την πρόταση που του κατατέθηκε και διεμήνυσε ότι με αυτούς τους όρους, δεν μπορεί να υπογράψει. Η Μπενφίκα ετοιμάζεται να καταθέσει νέα πρόταση, ωστόσο οι διαφορές είναι μεγάλες.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για διάθεση και των δύο πλευρών να παρακαμφθούν οι δυσκολίες και να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο το συντομότερο δυνατό. Τι θα γίνει στο τέλος; Θα το δείξει η ιστορία…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα