ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: “Ψηφίζουν μπετοναρισμένα και αντιμνημονιακά το 4ο μνημόνιο”

Την ψήφιση των νέων μέτρων που φέρνει στο κοινοβούλιο το πολυνομοσχέδιο Τσίπρα σχολίασε σε έντονο ύφος με δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, με μοναδική έγνοια τη νομή και παραμονή του στην εξουσία, αφού επένδυσε στη στείρα άρνηση – μέχρι και στην κάλυψη της βίας – πήρε τη σκυτάλη από την «αντιμνημονιακή» φρενίτιδα του κ. Σαμαρά και την εξέλιξε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πεταλωτής ενώ συνεχίζει λέγοντας «Δεν έγιναν απλώς και αυτοί «άκρως μνημονιακοί» την πρώτη μέρα της διακυβέρνησής τους, όπως η ΝΔ το 2012, αλλά ξεδίπλωσαν πλήρως το αλλοπρόσαλλο και κάθε άλλο παρά αριστερό σχέδιό τους. Συγκυβέρνησαν προγραμματισμένα  με τον εξίσου «επαναστάτη» Καμμένο, ευτέλισαν τη Βουλή με την κ. Κωνσταντοπούλου, επιβράβευσαν τον καραμανλικό δημοσιονομικό εκτροχιασμό με τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και παρέδωσαν την οικονομία στα επικίνδυνα τερτίπια του Βαρουφάκη, επιβαρύνοντας την με δεκάδες δισεκατομμύρια».

Όσον αφορά στην μαζική ψήφιση των μέτρων από τους βουλευτές τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών τονίζει: «Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ψηφίζει ησύχως, μπετοναρισμένα και «αντιμνημονιακά» το 4ο Μνημόνιο, σε μια χώρα χωρίς Σχέδιο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα