Πετράκης: «Σεβασμός, όχι φόβος»

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα οφείλει να σεβαστεί τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι να τον φοβηθεί, εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA ο Γιάννης Πετράκης.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Ηπειρωτών υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο ματς της Τούμπας, ενώ αναφέρθηκε και στο προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVA:

-Για το περασμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι που παίξαμε νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο έκανε ουσιαστικά μία ευκαιρία που έβγαλε ο Βελλίδης. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε μία ευκαιρία και έβαλε ένα απίθανο γκολ. Νομίζω ότι εμείς είχαμε τρεις, τέσσερις καλές ευκαιρίες που μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η στατιστική εικόνα του παιχνιδιού για εμένα δείχνει ότι το χειριστήκαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε τύχη γιατί έβαλε ένα απίθανο και ωραίο γκολ και για αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Εάν εμείς στο ξεκίνημα του παιχνιδιού προηγούμαστε με τις δύο καλές ευκαιρίες που είχαμε το παιχνίδι θα είχε άλλη εικόνα και θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα».

-Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε και σε ποια έδρα. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ όπως και όλες τις ομάδες. Από εκεί και πέρα, όπως έχω πει όλα τα παιχνίδια θέλουν τη δική τους προσέγγιση. Ξέρουμε ότι φαβορί στο παιχνίδι είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η θεωρητική προσέγγιση αλλά πολλές φορές η θεωρητική προσέγγιση δεν συμβαδίζει με την εικόνα του παιχνιδιού. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε απέναντι σε αυτά τα δεδομένα. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε καλή παρουσία και μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια και την καλή παρουσία να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Έχουμε υποχρέωση να αξιολογούμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και με βάσει αυτά να προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη προσέγγιση στο παιχνίδι. Αυτό είναι το μέλημα μας, για αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε κάθε μέρα. Καμιά φορά αυτά που σχεδιάζουμε δεν αποτυπώνονται πάντα στην πράξη αλλά εμείς έχουμε υποχρέωση πάντα να προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι με τον τρόπο που είπα και να κάνουμε το καλύτερο».

-Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά την απόλυση του Στέφενς: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα παικτών και αυτό το ξέρουμε όλοι. Μπορεί από το πουθενά να δημιουργήσουν ευκαιρία και να υπάρξει πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει δώσει περισσότερη ταχύτητα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα