Πετρόπουλος: «Η καλύτερη μου χρονιά, διότι αγωνίζομαι»

Στην εμπιστοσύνη που του δείχνει η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και στο γεγονός ότι παίρνει περισσότερα παιχνίδια πλέον, αποδίδει ο Αντώνης Πετρόπουλος το γεγονός ότι διανύει την καλύτερη του σεζόν.

Ο 28χρονος επιθετικός αναφέρθηκε φυσικά και στη μάχη που δίνει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» για την παραμονή της στην κατηγορία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος στον «Sentra»:

«Αν σε εμπιστεύονται οι άνθρωποι της ομάδας θα αποδείξεις και ποιος είσαι. Διανύω την καλύτερή μου χρονιά πολύ απλά διότι αγωνίζομαι. Σίγουρα τα πράγματα στις μεγάλες ομάδες είναι πιο δύσκολα λόγω ρόστερ, αλλά το θέμα είναι να λαμβάνεις εμπιστοσύνη.

Είναι δύο φορές πιο σημαντικό από εκείνο της Κομοτηνής το ματς που ακολουθεί με τον Εργοτέλη».

-Για τη συζήτηση περί… παρασκηνίου στις τελευταίες αγωνιστικές:
«Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα. Αν δείτε τα παιχνίδια του Απόλλωνα θα καταλάβετε ότι έχουμε ματώσει για να πάρουμε όλους τους βαθμούς που έχουμε. Ίσως μόνο χθες (30/3), κόντρα στον Πανθρακικό, να μας πήγε λίγο καλύτερα η διαιτησία.

Πλέον περιμένουμε τι θα γίνει σήμερα στο Ξάνθη – Πλατανιάς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το ματς, όπως και το να παραμείνουμε πάνω από τη ζώνη. Βέβαια εμείς θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη μετά, ενώ θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα