“Πιάνουμε τους στόχους – Δίνουμε μάχη με τη διαπλοκή που είναι ριζωμένη και στην Υγεία”

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας όπου ανακοίνωσε τη δημιουργία 14 κέντρων υγείας αστικού τύπου.

“Πιάνουμε τους στόχους και προχωράμε μπροστά, δίνουμε καθημερινή μάχη με τη διαπλοκή που είναι ριζωμένη και στην Υγεία, τόνισε αρχικά ο πρωθυπουργός και συνέχισε: “Αυτές τις ημέρες περνάμε τον τελευταίο δύσκολο κάβο.Σήμερα για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει προοπτική για την Ελλάδα.”.Δίνουμε μια καθημερινή μάχη κατά της διαπλοκής, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας είναι εμβληματικής σημασίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ακόμα τα εξής: «Για πάρα πολλά χρόνια, οι κυβερνήσεις όχι ξεχνούσαν να περάσουν από αυτές τις περιοχές, ξεχνούσαν ότι υπάρχουν. Όταν είπα ότι θα έρχομαι στη Θεσσαλονίκη δεν εννοούσα το κέντρο, αλλά να βρίσκομαι σε αυτές τις περιοχές για να είμαι στο πλευρό των πολιτών και να παλεύουμε μαζί τους» δήλωσε αρχικά ο πρωθυπουργός.

«Εκείνο που θα ήθελα να μείνει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια πολύ ουσιαστική εμβληματική μεταρρύθμιση στην υγεία, η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας», τόνισε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι «μέχρι το τέλος του έτους θα βρίσκονται σε λειτουργία 239 αντίστοιχες μονάδες σε όλη τη χώρα».

«Η μεταρρύθμιση αυτή αλλάζει συνολικά τη φιλοσοφία του εθνικού συστήματος υγείας», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε: «Πρέπει και οι πολίτες να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να πηγαίνουν για τα πάντα στα νοσοκομεία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα