«Πιο ολοκληρωμένος ο Λιονέλ!»

Κάθε χρόνο τα ίδια. Όταν πλησιάζει η ανακήρυξη του παίκτη της χρονιάς, σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου λένε τη γνώμη τους σχετικά με την «τιτανομαχία» μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λίγες μέρες πριν την τελική διαδικασία που θα αναδείξει τον νικητή της «Χρυσής Μπάλας» για το έτος 2015, το «φαινόμενο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο κορυφαίος επιθετικός όλων των εποχών, ο Ρονάλντο, λέει τη γνώμη του για τον… συνονόματό του Κριστιάνο και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο 39χρονος στράικερ που αν δεν είχε τους τραυματισμούς στα γόνατα δεν θα είχε μείνει μόνο στα 352 γκολ στα πρωταθλήματα Βραζιλίας, Ιταλίας, Ισπανίας και Ολλανδίας που αγωνίστηκε, είπε πως θεωρεί τον Μέσι πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή από τον Ρονάλντο, διότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο και μάλιστα με πιο θεαματικό τρόπο. Γνώμη του. Και εμείς συμφωνούμε.

Ο Ρονάλντο δεν είχε να πει κάτι για τον συμπατριώτη του Νεϊμάρ που είναι κι αυτός υποψήφιος, διότι πολύ απλά η «Χρυσή Μπάλα» δύσκολα θα φύγει από τα χέρια ενός εκ των Μέσι και Κριστιάνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα