«Πιο πολύ με ένοιαζε ότι διαλυόταν η σχέση μου, παρά οι δύο μπόμπιρές μου»

Το ότι τον ένοιαζε περισσότερο ότι χώριζε εκείνη τη στιγμή από τη σύζυγό του και όχι τόσο τα δύο τους παιδιά, προκάλεσε αντιδράσεις σε όσους πληροφορήθηκαν τη δήλωσή του. Ο Δημήτρης Αποστόλους μιλώντας για το τέλος του γάμου του με τη Μάγδα Πένσου, άφησε να εννοηθεί ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της.

«Ας στο πω αλλιώς. Ζούμε χωριστά. Νομίζω πως θα βοηθήσει προς όποια κατεύθυνση και για την ελπίδα που έχουμε και οι δύο να είμαστε πάλι μαζί και για να γίνει ένα πράγμα πιο βελούδινο».

Η πιο σημαντική δήλωσή του βέβαια και αυτή που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν η εξής: «Είμαι ερωτευμένος με τους γιους μου. Είχα πει στη Μάγδα πως όσα παιδιά και να μου κάνεις πάνω από όλα θα είσαι εσύ. Πιο πολύ με ένοιαζε εκείνη την ώρα ότι διαλυόταν η σχέση μου, παρά οι δύο μπόμπιρες».

Ο ίδιος έχει να δει την οικογένειά του ένα μήνα περίπου, καθώς η ηθοποιός βρίσκεται με τα παιδιά τους στη Βέροια. «Είναι συγκλονιστική μάνα έτσι κι αλλιώς. Η Μάγδα δεν είναι επιλογή μου και την ερωτεύτηκα και είμαι ερωτευμένος μαζί της, είναι ότι την είδα και αναγνώρισα ότι θα είναι μητέρα των παιδιών μου», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα