Πιστεύει στον τίτλο ο Ρούνεϊ

Την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, παρότι η ομάδα του έχει απολέσει πολύτιμο έδαφος, εξέφρασε ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ και στο γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» αρχίζουν πλέον να βρίσκουν το ρυθμό τους. Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου και νωρίτερα, αλλά το καλοκαίρι έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Πρέπει να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και να ελπίζουμε στην επιστροφή μας στην κορυφή. Ορισμένα από τα παιχνίδια μας δεν είχαν την εξέλιξη που περιμέναμε.

Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα πριν δύο χρόνια και τότε δεν είχαμε καλή απόδοση σε όλα τα ματς. Ωστόσο, παίρναμε τη νίκη και αυτό ήταν το πολύ σημαντικό. Πρέπει να επιδιώκουμε σε κάθε ματς να έχουμε καλή απόδοση και όταν δεν τα καταφέρνουμε, να έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι έτσι και αλλιώς, θα κερδίσουμε.

Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα, καθώς ήρθε νέος προπονητής και νέο τεχνικό τιμ. Αυτό χρειάζεται χρόνος για να αποδώσει. Ο Φαν Γκάαλ είναι σπουδαίος προπονητής και είναι δίκαιος και ειλικρινής με τους παίκτες. Όλοι θέλουμε να νικήσουμε. Όλοι θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά και να φτάσουμε στην κορυφή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα