Πλακιωτάκης: «Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, όχι όμως και η κυβέρνηση»

Στον απόηχο της συζήτησης στη Βουλή για το θέμα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, ο βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «το θέμα δεν είναι τι κάνει η Ελληνική Αστυνομία, αλλά τι κάνει η κυβέρνηση. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και οφείλουμε όλοι, να αποδώσουμε τα εύσημα στην ηγεσία και τα στελέχη της».

Συνεχίζοντας ο πρώην μεταβατικός πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης, προσθέτει ότι «συμπεριφορές όμως θεσμικών παραγόντων που κατά το παρελθόν έχουν επιπλήξει τα στελέχη της Αστυνομίας επειδή έκαναν καλά τη δουλειά τους, δεν δίνουν και την καλύτερη εικόνα για την πάταξη της ανομίας και της παραβατικότητας. Επίσης, εικόνες και τηλεοπτικά βίντεο που εμφανίζουν στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ να συμπαραστέκονται σε φυλακισμένους ή καταδικασμένους που προέρχονται από τον αναρχικό χώρο, δεν σηματοδοτεί την πρόθεση της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα και να διαφυλάξει την ασφάλεια του πολίτη».

Τέλος, σημειώνει ότι «η κυβέρνηση στα θέματα ασφάλειας και ανομίας είναι έκθετη στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, και θα πρέπει να μας αποσαφηνίσει πλήρως αν πολλά από τα στελέχη της έχουν πάψει να φλερτάρουν με άτομα που υιοθετούν το αντάρτικό πόλης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα