Πληρώνει για το ξέσπασμα ο Δώνης

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ο προπονητής της ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης, για όσα είχε δηλώσει μετά τον πρόσφατο (11/2) αγώνα με την Πάφο, ο οποίος συνοδεύτηκε από μικροεπεισόδια που είχαν στο επίκεντρο τον ίδιο.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου σε έξαλλη κατάσταση μετά τις ύβρεις των οπαδών της Πάφου, τονίζοντας: «Απαντώ στον προπονητή που ούτε καν τον ξέρω. Δίνω απαντήσεις μόνο σε όσους έχουν αξία, σε αυτούς που δεν έχουν δεν ασχολούμαι. Ναι, θα μιλήσω. Χαιρέτισα τον κόσμο. Δεν έκανα κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει στον Πάφο η μάνα μου. Προκάλεσα κανέναν εγώ; Ποιον προκάλεσα εγώ. Μια φορά πείτε και εσείς την αλήθεια. Σας αρέσει να ακούγεται 90 λεπτά Δώνη μπινέ που… γιε; Την επόμενη φορά που θα σας βρίζουν τη μάνα να προσκυνήσετε. Γεια σας».

Για τα λεγόμενά του αυτά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ καλείται να πληρώσει πρόστιμο, όπως αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης.

Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει:

«Καταγγελία κατά του Γιώργου Δώνη Προπονητή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για δηλώσεις και/ή ανακοινώσεις που προέβη στην δημοσιογραφική διάσκεψη στις CYTAVISION μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΦΟΣ F C – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας ο οποίος διεξήχθη στις 11.02.2018 οι οποίες θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα κατά παράβαση του άρθρου 2 (α) και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρου 4 (ιστ) (ιι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα