Πλησιάζει στη Νιούκαστλ ο Σάμαρης

Η Μπενφίκα έχει βάλει ρήτρα εξαγοράς για τον Ανδρέα Σάμαρη το ποσό των 45.000.000 ευρώ, αλλά προφανώς είναι απαγορευτικό για οποιαδήποτε ομάδα. Οι Άγγλοι της Νιούκαστλ, όμως, προσφέρουν περί των 20 εκατομμυρίων ευρώ και φαίνεται πως οι Πορτογάλοι το συζητούν.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, οι νεοφώτιστοι στην Premier League έδιναν 15 εκατομμύρια στους νταμπλούχους Πορτογαλίας που ζητούσαν τουλάχιστον 20, τα οποία πλέον οι Βρετανοί σκοπεύουν να δαπανήσουν.

Ο Σάμαρης παίζει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, την Μπενφίκα, αγωνίζεται στο Champions League και είναι βασικό στέλεχος, ενώ έχει και καλή παρέα, τον Κώστα Μήτρογλου. Η Premier League, όμως, είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε αυτό. Η Νιούκαστλ, άλλωστε, είναι μεγάλη ομάδα, σε κάθε αγώνα συγκεντρώνει 50.000 θεατές σε μία από τις πιο καυτές έδρες στο νησί, ενώ μπορεί να αποτελέσει βήμα για μία ακόμη μεγαλύτερη μετεγγραφή. Ο Σάμαρης ταιριάζει στο σκληροτράχηλο αγγλικό πρωτάθλημα και σίγουρα μπορεί με την εμπειρία του να βοηθήσει μία ομάδα που στόχο έχει φέτος όχι μόνο να σωθεί, αλλά να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα