Πογιέτ: «Ο Κλοπ, ο Γουαρδιόλα κι εγώ!»

 

 

Την πρώτη του… δειλή εμφάνιση μετά την απόφασή του να κάνει άνω-κάτω την ΑΕΚ έκανε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής θέλησε να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Πεπ Γουαρδιόλα, λέγοντας πως έκανε απλά αυτό που έπραξαν και οι άλλοι δύο, (που θυμίζουμε πως είχαν δηλώσει ότι δε θα συνεχίσουν στις ομάδες τους).

Οι Κλοπ και Γουρδιόλα, βέβαια, άκρως πετυχημένοι και φτασμένοι προπονητές, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο τους και σε πλήρη αρμονία με τις διοικήσεις τους, είχαν ενημερώσει πρώτα τους ανθρώπους της Μπορούσια και της Μπάγερν και μετά είχαν  προβεί στις δηλώσεις τους. Ο Γκουστάβο Πογιέτ απλά δεν ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ, είτε επειδή ενοχλήθηκε που δεν τον ανανέωσε γρήγορα η ΠΑΕ , είτε επειδή μετά τα σενάρια του Grexit, κατάφερε να έρθει σε επαφή με ομάδες της Αγγλίας και να λειάνει το έδαφος για πιθανή επιστροφή στην Premier League.

Ο Πογιέτ θέλησε επίσης να δείξει πως με μικρότερο μπάτζετ (μόλις 4.000.000 λίρες) η ομάδα του τερμάτισε πάνω από τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν τερμάτισε πάνω από τον Παναθηναϊκό,  ενώ στις 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα κατάφερε στην ουσία 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες, ένα ρεκόρ που δεν μπορεί να θεωρηθεί και ασυναγώνιστο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα