Ποια Ξάνθη, ο Ατρόμητος;

Τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να πετύχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα Play Off έχασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Skoda Ξάνθη, αλλά αυτό το κακό είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτό που μπορεί να πάθει μεσοβδόμαδα.

Η ρεβάνς με τον Ατρόμητο είναι αυτή που «καίει» τους «πράσινους», οι οποίοι άλλωστε έχουν στη σύνθεσή τους πολλούς καινούριους παίκτες και λογικό είναι να μην μπορούν να βρουν ρυθμό, ιδίως στα εντός έδρας παιχνίδια που «επιβάλλεται» να κάνουν το παιχνίδι τους.
Το μέγα πρόβλημα εν’ όψει της ρεβάνς του Περιστερίου είναι φυσικά η απουσία του Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Skoda και λόγω του ότι φορούσε το περιβραχιόνιο, μάλλον οδεύει για τιμωρία 4 αγωνιστικών (δύο για την εκτός φάσης κλοτσιά και διπλασιασμός). Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Εσιέν, αλλά η απουσία του θεωρείται μεγάλη διότι είναι ο κινητήριος μοχλός του ΠΑΟ και η απουσία του αναμένεται να επηρεάσει και ψυχολογικά την ομάδα.

Τουλάχιστον ο Σταματσιόνι είδε έναν ακόμη παίκτη, τον Μολέδο, να ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά του και να μπαίνει στη λίστα των παικτών που έδειξαν να προσαρμόζονται άμεσα (Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα).

Όσον αφορά στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα, ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει την αντίδραση της ΕΠΟ μετά τις καταγγελίες περί σχεδιασμένης αποβολής του Ζέκα, αλλά θεωρούν πως δεν θα υπάρξει, ή το πολύ-πολύ ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα σπεύσει να ζητήσει την τιμωρία της «πράσινης» ΠΑΕ για δυσφημιστική τοποθέτηση! Στον ΠΑΟ αδιαφορούν πλήρως και θα συνεχίσουν να μιλούν για τα «καυτά» αυτά θέματα, καθώς θεωρούν ότι τίποτα χειρότερο δεν μπορεί να τους συμβεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα