Ποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους: Έρχεται αυτοβιογραφία «φωτιά» από την Άντζελα

 

Το έχει βάλει σκοπό η Άντζελα Δημητρίου να κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους! Στην είδηση και μόνο ότι η τραγουδίστρια εδώ και καιρό ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της, ένα πρώτο σοκ το έχουν υποστεί, αφού, όπως την άκουσαν να εξομολογείται, θα τα πει όλα με ονόματα, αποδείξεις, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της που έχουν διαβάσει τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου της ζωής της, η τραγουδίστρια είναι άκρως αποκαλυπτική και σε πολλά σημεία καυστική.

Υπαγορεύοντας όλα όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα σε έναν πολύ καλό της φίλο που θα υπογράψει τη συγγραφική κατάθεση της ψυχής, η Άντζελα καταθέτει για πρώτη φορά περιστατικά που κανείς δεν γνώριζε έως τώρα. Η «λαίδη» ξεδιπλώνει το κουβάρι της ζωής της, από τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τότε που χρειαζόταν να δουλεύει ως κορδελιάστρα στην «Κλωστοϋφαντουργία» για να βγάζει τα ως προς το ζην, τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε μέσα στη νύχτα, ενώ με έναν συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει το πώς αναγκάστηκε να δώσει το πρώτο της παιδί, τον Βαγγέλη, να τον μεγαλώσει μία συγγενής της.

Όπως αποκαλύπτει στην «Α» συνεργάτης της, η Ά. Δημητρίου δεν διστάζει να «κάψει» και άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, άντρες που τη λάτρεψαν, που τους αποθέωσε, αλλά την πλήγωσαν και την κατέστρεψαν οικονομικά. Δεν είναι λίγοι λοιπόν εκείνοι που έχουν θορυβηθεί σε πιθανόν δυσάρεστες αποκαλύψεις που θα κάνει η τραγουδίστρια, σκεφτόμενοι ήδη, όπως τους έχουν ακούσει να εξομολογούνται, να κινηθούν με ασφαλιστικά μέτρα για να μη γίνει ονομαστική αναφορά.

Η αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας, πέρα από την καλλιτεχνική και προσωπική διαδρομή της, θα περιλαμβάνει και ένα πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα