Ποιος είναι ο Έλληνας σχεδιαστής που «κέρδισε» την οικογένεια Ιγκλέσιας με τις δημιουργίες του (εικόνες)

Για μια ακόμη φορά οι ξένοι celebrities δείχνουν την προτίμηση τους στους εξαιρετικούς σχεδιαστές που διαθέτει η χώρα μας και ο Στρατής Βογιατζής με το brand του Voy Jewellery ετοιμάζονται να κατακτήσουν την παγκόσμια σόουμπιζ.

Ο γιος του Χούλιο Ιγκλέσιας και αδερφός του Ενρίκε Ιγκλέσιας , Χούλιο Ιγκλέσιας Τζούνιορ –μοντέλο και τραγουδιστής- συνεργάστηκε με τον Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων για μια αποκλειστική σειρά που φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή. Η συνεργασία τους είχε σαν αποτέλεσμα να λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον πατέρα της οικογένειας ενώ ο μεγάλος αδερφός από ότι φαίνεται θέλει να συνάψει συνεργασία επίσης με τον Στρατή Βογιατζή.

Ο σχεδιαστής μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ανάρτησε την παραπάνω φωτογραφία και έγραψε:

«Η VOY Jewellery και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η νέα μας συνεργασία και συλλογή κοσμημάτων με το Χούλιο Ιγκλέσιας τζούνιορ υπογράφηκε και θα σας την παρουσιάσουμε σε λίγο καιρό.
Τα πρώτα δείγματα της συλλογής ενθουσίασαν τόσο τον πατέρα του (Χούλιο Ιγκλέσιας) όσο και τον αδερφό του (Ενρίκε Ιγκλέσιας), με το δεύτερο να εκφράζει το ενδιαφέρον του και για δίκη του προσωπική συλλογή.
Η συνέχεια πολύ σύντομα..»

Ο Στρατής Βογιατζής δεν είναι «άγνωστος» στο εξωτερικό αφού πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει να φορέσουν δημιουργίες του όπως ο γνωστός σε όλους Manu Bennet, η Mishca Barton, ενώ η ελληνική showbiz τον λατρεύει και το brand Voy Jewellery έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια όλων.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα