Ποιος είναι ο Κροίσος που θέλει για πρέσβη των ΗΠΑ στη Βρετανία ο Τραμπ

Έναν δισεκατομμυριούχο και ιδιοκτήτη ομάδας(των New York Jets που ανήκει στην ομοσπονδία αμερικανικού φούτμπολ (NFL),προτείνει για νέο Πρέσβη των ΗΠΑ στη Βρετανία ο Ντόναλντ Τραμπ. Πρόκειται για τον Κροίσο Γούντι Τζόνσον, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο Τζόνσον είναι επενδυτής και μέλος της οικογένειας ιδρυτών της εταιρείας Johnson & Johnson, θα πρέπει να περάσει τη διαδικασία έγκρισης της αμερικανικής Γερουσίας προτού μπορέσει να αναλάβει καθήκοντα.

Η πρόταση του Τραμπ δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο αμερικανός πρόεδρος τον έχει αποκαλέσει «πρέσβη» και έχει πει ότι «θα πάει στο St. James», το βρετανικό παλάτι όπου παραδοσιακά παρουσιάζουν τα διαπιστευτήριά τους οι νέοι πρέσβεις των ξένων χωρών.

Βαθύπλουτος, άφησε την κόρη του να πεθάνει σε έπαυλη με ποντίκια

Άνθρωπος με μεγάλη επαγελματική επιτυχία, ο οποίος όμως δεν συνήλθε ποτέ από την προσωπική τραγωδία που έχει ζήσει είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, o Γούντι Τζόνσον καθώς η μεγαλύτερη κόρη του, Κέισι, πέθανε το 2010 μόλις στα 30 της χρόνια, σε μία έπαυλη γεμάτη αρουραίους, στο Χόλιγουντ, μετά από χρόνια χρήση ναρκωτικών.

Προσπαθώντας να την συνεφέρει και εξοργισμένος με την άρνησή της να δεχθεί βοήθεια για να ξεπεράσει τον εθισμό της, ο «Γούντι» Τζόνσον την είχε αποκληρώσει. Η άτυχη κοπέλα είχε αποξενωθεί με τον πατέρα της όταν πέθανε, μόνη της, με το άψυχο σώμα της να εντοπίζεται μετά από ημέρες.

Η μητέρα της Κέισι, η πρώτη σύζυγος του εκατομμυριούχου, Νάνσι Σέιλ Τζόνσον, που τον χώρισε το 2001, τον έχει κατηγορήσει δημόσια γιατί δεν ήταν καλός πατέρας. «Το μόνο που ήθελε η Κέισι ήταν η έγκριση του πατέρα της. Ζούσε για αυτό και κατέρρευσε επειδή δεν το είχε», είχε δηλώσει.

«Η οικογένειά του έχει πολλά χρήματα, αλλά η τραγωδία φαίνεται ότι τους ακολουθεί παντού. Είναι σαν καταραμένοι», δήλωσε στην Daily Mail η γιαγιά της Κέισι, Ντολόρες Φρέι. «Ο Γούντι είχε τους δικούς του δαίμονες. Δεν ήξερε πώς να παίξει με τα παιδιά του ή να συνδεθεί μαζί τους. Η ίδια η μητέρα του δεν ήταν εκεί για εκείνον και ο πατέρας του πέθανε νωρίς», πρόσθεσε η ίδια.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα