Ποιος είναι ο Τρικαλινός ηθοποιός που διαπρέπει στο Λος Άντζελες (εικόνες)

Τα δικά του σημαντικά βήματα στην υποκριτική και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο κάνει δειλά-δειλά ο Θάνος Κρομμύδας.

Ο νεαρός Τρικαλινός  διαπρέπει στο θεατρικό σανίδι, στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο στην Αμερική και έχει μεγάλους στόχους και όνειρα. Με καταγωγή από τα Στουρναρέικα Τρικάλων κατάφερε σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς στις ΗΠΑ. Ιδιαίτερα περήφανος  είναι και ο θείος του, ο γνωστός ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Κρομμύδας, που συμβουλεύει όποτε μπορεί τον ταλαντούχο ανιψιό του. Ο Θάνος  Κρομμύδας σπούδαζε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου παίρνοντας μέρος στη θεατρική ομάδα, ανακάλυψε τη μεγάλη του αγάπη για το θέατρο.

Αμέσως το ανακοίνωσε στους γονείς του που ασχολούνται επίσης με τα Οικονομικά: «Στην αρχή μας ήρθε απότομα αλλά του είπαμε να κάνει αυτό που θέλει και πως εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα του» εξηγεί στο Secret η μητέρα του Ελευθερία Κρομμύδα. Περήφανη για τον γιο της, που φοίτησε παράλληλα σε δραματική σχολή για 3 χρόνια, πήγε στο Λονδίνο και παρακολούθησε για 2 μήνες σεμινάρια θεάτρου στο «London school of dramatic arts», ενώ στη συνέχεια έδωσε εξετάσεις σε τρεις από τις διασημότερες σχολές της Νέας Υόρκης όπου πέρασε και στις τρεις και μάλιστα με υποτροφίες, συγκινείται κάθε φορά που μιλάει για τις διακρίσεις του.

Τελικά επέλεξε την καλύτερη, την «American Academy of Draatic Arts» στην Νέα Υόρκη , όπου επιλέχθηκε ανάμεσα στους 25 καλύτερους αποφοιτήσαντες από όλο τον κόσμο, πρωταγωνιστώντας σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις που ανέβασαν στο Λος Άντζελες.

«Έχω ταξιδέψει στο Λος Άντζελες και τον έχω δει πολλές φορές να παίζει. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι» δηλώνει η μητέρα του. Όσο για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό η θα γυρίσει στην πατρίδα του, ήταν κατηγορηματικός πώς «Δεν θέλει να γυρίσει… Ακούει και τους φίλους του από τον ίδιο χώρο που του λένε για την κατάσταση που επικρατεί και βλέπει πως δεν εξελίσσονται…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα