Πολιτική εξωστρέφειας από την Attica Bank

«ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ» ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…

Τους ορίζοντές της στην ελληνική επαρχία ανοίγει η Attica Bank και σε αυτό το «ταξίδι» συναντά τις ζωντανές δυνάμεις της οικονομίας που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο της πολιτικής της εξωστρέφειας που έχει υιοθετήσει, η διοίκηση της τράπεζας διοργάνωσε σήμερα Τρίτη (9/2) στα Χανιά εκδήλωση – συζήτηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και φορέων από ολόκληρη την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Attica Bank Ιωάννης Γαμβρίλης παρουσίασε στην σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, το σχέδιο και τους στόχους της τράπεζας για την ενίσχυση επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας της Κρήτης. Επίσης επισήμανε, ότι η Attica Bank, με κεφαλαιακή θωράκιση, σύνεση και προσήλωση στα νέα δεδομένα, θα συνδράμει σε όλες τις προσπάθειες που αποσκοπούν στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της επιστημονικής κοινότητας του νησιού, της Εκκλησίας, καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή, τις μεταφορές και το εμπόριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα