“Πολιτικοί μελλοθάνατοι που προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία με κομπίνες”

Μύδρους κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο της Novartis εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, το όνομα του οποίου είναι στη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε λόγο για «πολιτική αλητεία πολιτικών μελλοθάνατων»  σε συνέντευξή του στο «Θέμα 104,6».

«Θα είναι άλλη μια αλητεία αν δεν καταθέσουν στην προανακριτική οι “κουκουλοφόροι” μάρτυρες» είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.

Όσον αφορά στην προανακριτική επιτροπή, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι θα είναι άλλο ένα πεδίο εξευτελισμού της κυβέρνησης «που δεν παραπέμπουν τον Κουρουμπλή γιατί λέει ότι έχει παραγραφεί η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του ενώ ο Τσίπρας λέει ότι όποιος μιλάει για παραγραφή κραυγάζει ενοχή».

Επιπλέον, προανήγγειλε την υποβολή μήνυσης κατά των μαρτύρων που αναφέρονται στο όνομά του πριν τη σχετική συζήτηση στη Βουλή υπογραμμίζοντας ότι «θα είναι μια ακόμη αλητεία και φόβος για την πλεκτάνη που έχουν στήσει να μην φωνάξουν στην προανακριτική τους “κουκουλοφόρους” μάρτυρες».

«Ο κ. Τσίπρας τα έχει στήσει αυτά μαζί με έναν υπουργό του. Αυτός που στις 19 Ιανουαρίου προανήγγειλε “έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα”», σημείωσε.

«Είναι πολιτικώς μελλοθανάτοι που προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία με κομπίνες όπως έκαναν και για να εκλεγούν με όσα έλεγαν για όσους ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα», συκπλήρωσε.

Τι είπε για το επεισόδιο στα Ίμια

«Αυτά που κάνει εδώ και 3 χρόνια ο Καμμένος με το ελικόπτερο πάνω από τα Ίμια δεχόμενος ότι είναι γκρίζα ζώνη επιβεβαιώνει την πολιτική των Τούρκων», τόνισε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, όσον αφορά στο χθεσινό επεισόδιο στα Ίμια, προσθέτοντας ότι «Αυτό, δε, με τα στεφάνια πριν από λίγες ημέρες οδήγησε την Τουρκία σε κλιμάκωση και από βραχονησίδα έγιναν (σ.σ. τα Ίμια) τουρκικό νησί».

«Υπάρχει βατερλώ επί υπουργού Εθνικής Αμύνης που πήγαινε στα νησιά και έλεγε “μολών λαβέ” και τώρα είναι εξαφανισμένος», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα