Πολλά γκολ με πολύ συγκίνηση!

Φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα έδωσε η ομάδα της ΕΡΤ με τη μεικτή ομάδα ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College, στις εγκαταστάσεις του STAR SPORT CLUB στη Βούλα, στη μνήμη των εκλιπόντων στελεχών της δημόσιας τηλεόρασης, Κώστα Αριδάκη και Λευτέρη Ζάρπα.

Αψηφώντας την υψηλή θερμοκρασία, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για καλό σκοπό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία τους και τη συνέπειά τους σε δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Από τον αγώνα δεν έλειψαν τα πολλά γκολ, η συγκίνηση και το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων, που προσέφεραν ένα όμορφο, ψυχαγωγικό θέαμα στο πλήθος των θεατών που βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου, στο γήπεδο της Βούλας.

«Πολλά μπράβο στους ανθρώπους της ΕΡΤ για αυτήν την σπουδαία πρωτοβουλία. Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το MediterraneanCollegeπάντα στηρίζουν τέτοιες μεγάλες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, σαν τη σημερινή», δήλωσε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, ο κ. Σοφοκλής Ξυνής απένειμε μετάλλια και κύπελλο στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΕΡΤ, καθώς και τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των εκλιπόντων.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τον αγώνα εδώ:

https://youtu.be/Md7PptMj0M8

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα