«Πολυσυλλεκτική η υποψηφιότητα Μώραλη»

Με θετικό μάτι βλέπει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη στο Δήμο Πειραιά  ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας μιλώντας το πρωί στο Mega δήλωσε πως «αν και Παναθηναϊκός είναι   πολυσυλλεκτική η υποψηφιότητα του», κρατώντας έτσι σαφείς αποστάσεις από την κομματική υποψηφιότητα του Β. Μιχαλολιάκου.

Σε άλλη ερώτηση για το ποιον θα ψηφίσει ο Μ. Βαρβιτσιώτης υπενθύμισε ότι ψηφίζει στην Γλυφάδα. “Νομίζω ότι στον Πειραιά υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, υπάρχει ο κ. Δρίτσας, υπάρχει η κυρία Ρεπούση…», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης και συνέχισε: «Νομίζω ότι έχει κάνει ένα σοβαρό έργο ο νυν δήμαρχος και νομίζω ότι αυτό που πάει να εκφράσει η καινούρια υποψηφιότητα του κ. Μώραλη πολιτικά δεν έχει απόληξη»,

Ένας ακόμα βουλευτής της Ν.Δ. που βλέπει θετικά την υποψηφιότητα του Μώραλη, αφού προηγήθηκε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιάννης Καράμπελας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε σημειώσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter  τα εξής: «Βλέπω, όπως ο Ολυμπιακός παίρνει πρωτάθλημα από τον 1ο γύρο έτσι και ο Μώραλης στον δήμο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα