Πολύδωρας: Tι μου είπε ο Τσίπρας στο τηλέφωνο

Τα όσα του είπε στο τηλέφωνο ο Αλέξης Τσίπρας για να τον ενημερώσει για την απόφαση της κυβέρνησης να τον “αποσύρει” από την υποψηφιότητα για  την προεδρία του ΕΣΡ”αποκάλυψε” ο Βύρων Πολύδωρας. 
«Μου είπε ο Τσίπρας “με συγχωρείς. Δεν ήθελα να κάνω κανένα πείραμα, δεν ήθελα να σε βάλω σε αυτή την περιπέτεια”».

Από τον πρωθυπουργό εισέπραξα περισσότερη κατανόηση και αναγνώριση απ’ ό,τι από τους δικούς μου, δήλωσε ο το πρώην στέλεχος της ΝΔ στον Alpha 989.

Μία ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αποσύρει την υποψηφιότητά του ο κ. Πολύδωρας τόνισε ότι δέχτηκε μπούλινγκ και άγριο τρολάρισμα. Όπως είπε, αντιμετώπισε το δίλημμα να προστατέψει την αξιοπρέπειά του ή να εποικοδομηθεί η πρόσκληση. «Υπεράσπισα την τιμή και την αξιοπρέπειά μου με το ένστικτο και το μυαλό μου και πράγματι μπορεί να έκαψα την υποψηφιότητά μου», συνέχισε.

«Δεν τους τιμά το σύστημα δολοφονίας χαρακτήρων. Εγώ είμαι εδώ, όρθιος. Με παρουσιάζουν σαν Αρειανό με κεραίες στο κεφάλι και δυο γλομπάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Πολύδωρας σχολιάσε: «Πολλοί δημοσιογράφοι γράφουν πώς εγώ, ένας πατριώτης, να πάω με τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν οργανώνω την μεγάλη τακτική να ρίξω την κυβέρνηση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα