Πολύ σίγουρος… ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

Εξαιρετικά σίγουρος για τον εαυτό του, σε σημείο που να… προκαλεί, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δήλωσε πως αν δεν κάνει πετυχημένη χρονιά, θα… ζητήσει από τους «βαυαρούς» να τον… απολύσουν!

Ο Ισπανός τεχνικός κέρδισε το νταμπλ στη Γερμανία και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, όπου αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά, η θέση του παρουσιάζεται ακόμη… επισφαλής, γεγονός που προφανώς τον έχει εκνευρίσει. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του:

«Ήταν ντροπή ο τρόπος που αποκλειστήκαμε από τη Ρεάλ. Όχι από το γεγονός της ήττας, αλλά από την έκταση και τον τρόπο που αυτή ήρθε. Κατακτήσαμε την Μπουντεσλίγκα με σκορ που ποτέ δεν είχαν συμβεί στο παρελθόν και κερδίσαμε το κύπελλο σε μία καταπληκτική σεζόν. Ήρθα για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη δουλειά μου, όπως έκανα και στην Μπαρτσελόνα. Ήρθα σε μία διαφορετική χώρα, στην οποία αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Προσπαθώ να περάσω το δικό μου τρόπο παιχνιδιού, όμως αυτό απαιτεί χρόνο. Δεν μπορεί να συμβεί σε έναν χρόνο. Δεν είναι μυστικό. Αν δεν τα καταφέρω, του χρόνου πρέπει να έρθει άλλος προπονητής στη θέση μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα