«Ποντικοί» άδειασαν τα σπίτια Ντέμη – Βανδή, Ελαμπντελαουί και Οφόε

Τριπλό «χτύπημα» σε ποδοσφαιρικούς στόχους έκανε το βράδυ του Σαββάτου ομάδα διαρρηκτών. Στο στόχαστρο το ζεύγος Ντέμη Νικολαΐδη – Δέσποινας Βανδή, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έκαναν διάρρηξη στη μονοκατοικία που μένουν ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και η δημοφιλής τραγουδίστρια στη Βούλα. Οι «ποντικοί» κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τα σημεία της κλοπής, ενώ εξετάζουν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχει το ζεύγος στο σπίτι του. Κατάθεσε στο Τ.Α. Βούλας έδωσαν και άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στη μονοκατοικία που μένουν Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή. Όπως έγινε γνωστό, οι διαρρήκτες απέσπασαν χρυσαφικά και τιμαλφή, των οποίων η αξία είναι δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν Ντέμης και Δέσποινα έλειπαν από το σπίτι τους και όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν έντρομοι πως είχε παραβιαστεί! Συγκεκριμένα, οι διαρρήκτες είχαν μπει από ένα παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους.

Οτζίτζα Οφόε
Ομάρ Ελαμπντελαουί

Οι διαρρήξεις, όμως, σε ποδοσφαιρικούς στόχους δεν σταμάτησαν εκεί. Το απόγευμα του Σαββάτου «ποντικοί» τρύπωσαν στα σπίτια των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε, οι οποίοι μένουν σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαρρήκτες που «μπούκαραν» και σε αυτά τα σπίτια και απέσπασαν κοσμήματα, χρήματα, ακόμη και… ρούχα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα