Πορεία σύγκλισης με τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας για το γήπεδο

Αποκαλυπτικός για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον θετικό τρόπο που αντιμετωπίζει ο έργο ο Δήμαρχος της περιοχής, Άρης Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «κιτρινόμαυρου» παράγοντα αναφορικά με την τελευταία σύσκεψη που έλαβε χώρα για το γήπεδο:
«Πάμε καλά. Στην τελευταία συνάντηση που κάναμε με τον δήμο ήμασταν περίπου 28 άτομα. Απ’ την πλευρά του δήμου είχε έρθει ένας Άγγλος κι ένας Ολλανδός, οι οποίοι ήταν 100% επαγγελματίες και οι ερωτήσεις τους ήταν καίριες. Ο δήμαρχος ήταν θετικός. Κάποια στιγμή του λέω, συμφέρει και τους δυο μας να πάει καλά και να προχωρήσει το γήπεδο. Ούτε εγώ θέλω να νικήσω εσένα ούτε εσύ εμένα. Είναι για το καλό της πόλης και για το καλό της ΑΕΚ. Αυτό που τους είπα όταν μίλησα είναι ότι η ΑΕΚ έχει μια οικουμενικότητα που δεν την έχει καμία άλλη προσφυγική ομάδα.

Ακόμα και στην Ανδρομέδα να φτιάξουμε το γήπεδο, θα το γεμίσουμε. Θέλουμε να το φτιάξουμε εδώ για λόγους ιστορικούς. Απίστευτες εκτάσεις μάς χαρίζουν, αλλά εμείς θέλουμε το γήπεδο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης είναι το θέμα του πάρκινγκ. Τους εξηγήσαμε ότι εμείς θα το χρησιμοποιήσουμε 27 μέρες τον χρόνο. Τόσους αγώνες περίπου θα παίξουμε. Όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου θα το εκμεταλλεύεται οικονομικά ο δήμος και θα έχει κέρδος. Τους είπαμε για τα δέντρα. Θα γεμίσουμε πράσινο την περιοχή και θα κόψουμε 47 δέντρα τα οποία τώρα αν τα δείτε θα τα λυπηθείτε. Πιστεύω ότι το κατάλαβαν. Ήταν μια καλή κουβέντα που έγινε με την πλευρά του δήμου. Φύγαμε με καλή διάθεση από αυτήν τη συνάντηση και πιστεύω ότι θα προχωρήσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα