Ποστέκογλου: Η χρυσή γενιά της Ελλάδας σταμάτησε…

Στη χρυσή γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και στην ανανέωση που επιχειρείται στην ελληνική ομάδα, αναφέρθηκε ο Έλληνας τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Αυστραλίας, Άγγελος Ποστέκογλου, ενόψει των φιλικών αγώνων σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη.

«Η Ελλάδα έχει κάνει μια μικρή ανανέωση. Η χρυσή γενιά της σταμάτησε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια παίζει πιο επιθετικά, ειδικά στην άμυνα. Σε αντίθεση με το παρελθόν, πιέζουν περισσότερο. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας, αλλά πέρα από τις δοκιμές που θα κάνουμε φυσικά και θέλουμε τη νίκη.

Είναι καλό που θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια νέα παιδιά. Ψάχνουμε διαρκώς παίκτες για να μας βοηθήσουν και ήδη υπάρχουν 2-3 παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία αυτή, άρα θα είναι ένα καλό τεστ γι’ αυτούς.

Ο Σάμαρης ήταν ένα ταλαντούχο παιδί. Υπήρχαν αρκετά ταλέντα τότε στην Ελλάδα, αλλά εκείνος είχε κάτι ξεχωριστό. Είναι φανταστικό να βλέπω την εξέλιξή του».

Ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας, Μίλε Γέντινακ, είπε πως «είναι ένα καλό φιλικό απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Όποιος και αν χρησιμοποιηθεί θα έχει την υποστήριξή μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα