ΠΟΤΑΜΙ: “Από κυβερνητικά ψέματα να φάνει και οι κότες”

“Το να μιλάς συνεχώς για τα ψέματα τους δεν έχει νόημα πλέον. Η παρουσία τους είναι ταυτισμένη με την πολιτική εξαπάτηση”. Αυτή την απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας σχολιάζοντας τα όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλαριάκης στο συνέδριο του Economist ότι “δεν περιμέναμε ότι θα πάρουμε συγκεκριμένα μέτρα για το χρέος”, μη μπορώντας για λόγους πολιτικού πολιτισμού να πει την έκφραση “από ψέματα να φάνε και οι κότες”.  Με αφορμή, λοιπόν,  τα παραπάνω ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού εξέδωσε ανακοίνωση, όπου επιτίθεται με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλοι ξέραμε ότι τα μέτρα για το χρέος θα διευκρινίζονταν πλήρως και θα δίνονταν προς το τέλος του προγράμματος» αποκαλύπτει τώρα ο κ. Χουλιαράκης. Στο «όλοι» προφανώς περιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος όταν δήλωνε ότι ετοιμάζεται να φορέσει γραβάτα λίγο πριν από την ψήφιση των μέτρων, γνώριζε ότι είναι ψέμα.

Αλλά μήπως ήταν η πρώτη φορά; Υπουργοί, βουλευτές και στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πρωταγωνιστές σε άλλη μια επικοινωνιακή παράσταση. Το να μιλάς συνεχώς για τα ψέματα τους δεν έχει νόημα πλέον. Η παρουσία τους είναι ταυτισμένη με την πολιτική εξαπάτηση. Οι λίγες εξαιρέσεις υπουργών, που λένε κάποιες αλήθειες έστω εκ των υστέρων, απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα