ΠΟΤΑΜΙ: “Ο Παππάς παρακάμπτει εκ νέου το ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες”

Η αγάπη που τρέφουν στο Ποτάμι για το Νίκο Παππά δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι γνωστό τοις πάσι στην κοινωνία της Σεβαστουπόλεως ότι θεωρούν πως πίσω από τις επιθέσεις των τρολ κατά του Σταύρου Θεοδωράκη κρύβεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Έτσι το Ποτάμι εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε ο Νίκος Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες και τον κατηγορούν για παράκαμψη του ΕΣΡ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρεται:

“Ο κ. Παππάς συνεχίζει να ακολουθεί την προσφιλή τακτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Πέρυσι το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες λόγω παράκαμψης του ΕΣΡ. Ο υπουργός όμως συνεχίζει ακριβώς την ίδια τακτική, ως να μην συνέβη τίποτα. Πρόσφατα κατέθεσε νέα ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες, δίχως την απαιτούμενη από το Σύνταγμα γνωμοδότηση του ΕΣΡ. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την αλλεργία τους στις ανεξάρτητες αρχές. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε πρόσφατα τους θεσμούς εμπόδια και οι υπουργοί του κινούνται ακριβώς στο ίδιο πνεύμα”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα