ΠΟΤΑΜΙ: Σύστησε επιτροπή αξιολόγησης για να συζητήσει με τα μέλη του

Επιτροπή Αξιολόγησης σύστησε το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού, προκειμένου να εξετάσει και να αξιολογήσει τις Αποφάσεις και τις Δράσεις του Κινήματος μέχρι και τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας του νέου Φορέα. Στην Επιτροπή θα μετέχουν μέλη από όλα τα όργανα του Κινήματος. Η Επιτροπή θα απευθυνθεί σε όσους το δυνατόν περισσότερους εθελοντές, μέλη και στελέχη του Κινήματος και θα προσπαθήσει να καταγράψει όλες τις απόψεις για όλα αυτά που αποφασίστηκαν από την ΜΕΣΥΑ, το Πολιτικό Συμβούλιο, τον Επικεφαλής αλλά και το 2ο Συνέδριο, στο χρονικό διάστημα από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 έως τις κάλπες του Νοεμβρίου.

Την ευθύνη της Επιτροπής θα έχει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης και θα μετέχουν εκτός από τα στελέχη του Κινήματος και εμπειρογνώμονες, προερχόμενοι από το επιστημονικό προσωπικό του Κινήματος.

Οι εμπειρογνώμονες θα καταγράψουν: α)τις συνθήκες (εσωτερικές και εξωγενείς) που οδήγησαν τα όργανα στις αντίστοιχες αποφάσεις, β)τις δράσεις που εξελίχθηκαν το ίδιο διάστημα και ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο του Νοεμβρίου.

Σκοπός είναι η συνολική αξιολόγηση της δραστηριότητας του Κινήματος και των κεντρικών στελεχών του σε όλο αυτό το διάστημα, μέχρι και τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Πιο αναλυτικά: η Επιτροπή θα επεξεργασθεί και θα παρουσιάσει ερωτηματολόγιο που θα αφορά τα εξωτερικά γεγονότα, τις αποφάσεις που ελήφθησαν, τη διαχείρισή τους, και την αποτελεσματικότητά τους.

Οι εθελοντές, τα μέλη και τα στελέχη θα κληθούν εντός μίας εβδομάδας να εκφράσουν τη γνώμη τους συνοπτικά (με κείμενα 100 λέξεων για καθένα από τα ζητήματα που θα περιλαμβάνονται στο ερωτηματολόγιο) ή για κάποιο άλλο ζήτημα που οι ίδιοι θέτουν. Το πλήρες ερωτηματολόγιο και οι κανόνες της διαβούλευσης θα δοθούν στα μέλη του Κινήματος την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.
Τα συμπεράσματα της Επιτροπής, μαζί με όλο το υλικό που θα έχει παραχθεί, θα υποβληθεί στο Πολιτικό Συμβούλιο το οποίο και θα διαμορφώσει ένα οδικό χάρτη καταστατικών ενεργειών για την αξιοποίηση των συμπερασμάτων. Η Επιτροπή θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της εντός τεσσάρων εβδομάδων.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα