Πουλάει Κόβατσιτς, παίρνει Γιάγια Τουρέ!

Κοντά στο «κόλπο γκρόσο» του καλοκαιριού βρίσκεται η ομάδα της Ίντερ, η οποία συμφώνησε να παραχωρήσει τον Ματέο Κόβατσιτς, προκειμένου να αγοράσει τον Γιάγια Τουρέ!

Οι Μιλανέζοι έχουν τοποθετήσει στην κορυφή του μεταγραφικού τους σχεδιασμού τον Γιάγια Τουρέ, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, η Ίντερ εμφανίζεται να «θυσιάζει» τον 20χρονο Κροάτη μέσο, Ματέο Κόβατσιτς, τον οποίο συμφώνησε να παραχωρήσει στη Λίβερπουλ, έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τη συμφωνία, η Ίντερ θα έχει εξασφαλίσει το ποσό που απαιτείται για την αγορά του Γιάγια Τουρέ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στην Ιταλία, καθώς ο Κόβατσιτς υπέγραψε μόλις τον Ιανουάριο το νέο του πενταετές συμβόλαιο. Για τον Κροάτη υπήρχε ενδιαφέρον και από την Μπαρτσελόνα, όμως στους Καταλανούς έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών μέχρι το τέλος του 2015, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη τη μετακίνησή του το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα