Πουλίδο: «Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»

Μπαίνει στο… κλίμα ο Άλαν Πουλίδο, δηλώνοντας πώς ο Ολυμπιακός δίκαια κατέκτησε και τον φετινό τίτλο, την ίδια στιγμή που οι φήμες τον θέλουν να υπογράφει σύντομα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μεξικανός επιθετικός του Λεβαδειακού μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport», λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δυνατός και αξιόλογος αντίπαλος, με πολύ καλούς παίκτες και σίγουρα άξιζε τον τίτλο. Δίκαια βγαίνει πρωταθλητής. Εμείς προσπαθήσαμε για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά μετά την αποβολή ήταν πολύ δύσκολο.

Η Τίγκρες δεν μου συμπεριφέρθηκε καλά. Εγώ παραμένω ήρεμος και προσπαθώ να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα νιώθω χαρούμενος που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά ευχαριστώ και τον Λεβαδειακό που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο.

Θα ήμουν υπερήφανος να αγωνιζόμουν και πάλι για την πατρίδα μου. Ελπίζω να με καλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής στο Κόπα Αμέρικα ή στο Gold Cup. Εγώ αυτό το διάστημα δουλεύω πολύ σκληρά για να είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να με καλέσει ο κ. Ερέρα.

Είναι ένα βίντεο που απλά κάναμε μία πλάκα με φίλους, αφορά την ιδιωτική μου ζωή. Συμβαίνει συχνά στη χώρα μου να θέλουν μερικοί με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους να βγάλουν χρήματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα