Πουλίδο: «Πάω Λεβαδειακό»

Έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι ο Άλαν Πουλίδο μετά από 8 μήνες δικαστικής διαμάχης με την πρώην ομάδα του, την Τίγκρε. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter θα μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στον… Λεβαδειακό.

«Η συμπεριφορά της πρώην ομάδας μου δεν μου επέτρεψε να παίξω ποδόσφαιρο για 8 μήνες και μου στέρησε πολλές ευκαιρίες για να εκπληρώσω το όνειρό μου και να παίξω στην Ευρώπη. Τώρα η νέα μου ομάδα ο Λεβαδειακός μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο όπως πριν και να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να κατακτήσω τα όνειρά μου. Υ.Γ. Με τον Θεό όλα είναι πιθανά», αναφέρει στο μήνυμά του ο Πουλίδο, ωστόσο είναι σχεδόν αδύνατο να πιστέψουμε ότι ο Μεξικανός πηγαίνει στον Λεβαδειακό με κανονική μεταγραφή.

Είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι εδώ και μήνες –από τον Μάιο συγκεκριμένα- ότι παλεύει την υπόθεση του Πουλίδο και μάλιστα ότι είναι κλεισμένος από τη στιγμή που θα αφεθεί ελεύθερος από την Τίγκρε.

Είναι, λοιπόν, βέβαιο, ότι από τη στιγμή που πήρε σχετική άδεια από το CAS o Μεξικανός το μέλλον του είναι στους «ερυθρόλευκους». Από τη δική του πλευρά, ο Γιάννης Κομπότης μπορεί να υποστηρίζει δεν πρόκειται να πάρει δανεικό ποδοσφαιριστή, αλλά είναι και αδύνατο να πιστέψουμε ότι ο Ολυμπιακός υπέστη μεταγραφική ήττα από τους Βοιωτούς.

Το πιθανότερο σενάριο που «παίζει» βάσει αυτών των δεδομένων είναι ότι λόγω των δικαστικών εξελίξεων, δεν θα ήταν υπέρ του παίκτη να φανεί ότι όντως τόσο καιρό είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό όλες οι πλευρές υποστηρίζουν ότι θα αγωνιστεί στον Λεβαδειακό με κανονική μεταγραφή.

Η ουσία είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκουν άκρη με ένα ζήτημα που πάλευαν αρκετό διάστημα και πλέον θα έχουν τον ποδοσφαιριστή στον Λεβαδειακό, ώστε να βρει πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα