Πού θα περάσουν οι celebrities το Πάσχα

Αυτές τις μέρες ένα είναι το σύνθημα για όλους: όπου φύγει, φύγει… Οι Έλληνες παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν φεύγουν μαζικά για να γιορτάσουν το Πάσχα, μακριά από το κλεινόν άστυ. Βέβαια, υπάρχουν και οι πιο τυχεροί οι οποίοι δεν πάνε καν στην επαρχία, αλλά πολύ πιο μακριά. Οι εκπρόσωποι της showbiz έχουν από μέρες δείξει τις διαθέσεις τους, να περάσουν αυτές τις μέρες μακριά από την Αθήνα.

Η Μαρία Κορινθίου μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κορούλα τους, βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για διακοπές. Κάπου εκεί μπορεί να συναντήσουν και την Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία πήρε τους γιους και την αδερφή της και βρέθηκε στην κορυφαία μεγαλούπολη. Πριν από λίγες ώρες, εκεί έκανε… απόβαση και η Μαίρη Συνατσάκη.

Στην Πράγα βρίσκονται ο Μάρκος Σεφερλής, με τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά και τον γιο τους Χάρη. Στην Ιταλία θα κάνει Πάσχα, η Δέσποινα Καμπούρη μαζί με το σύζυγό της, ενώ κάπου πιο εξωτικά αποφάσισαν να κάνουν οι Χάρης Σιανίδης και Βασίλης Μπουλούμπασης, καθώς ταξίδεψαν για το Πουκέ. Στο Λονδίνο βρίσκεται η Χριστίνα Πολίτη η οποία αγαπά πολύ την πρωτεύουσα της Βρετανίας και πηγαίνει εκεί συχνά. Κάπου στην ελληνική επαρχία, θα κάνει Πάσχα ο Σάκης Ρουβάς, το ίδιο και η Φαίη Σκορδά χωρίς να αποκαλύψουν όμως που ακριβώς έχουν πάει, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο ταξίδεψαν για την Τήνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα