“Πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατό η καταστροφική αυτή κυβέρνηση”

Την αποχώρηση της κυβέρνησης όσο το δυνατόν γρηγορότερα ζητά ο Μάκης Βορίδης.«Εγώ έχω ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητές μου. Η καταστροφική αυτή κυβέρνηση πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατό», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στον realfm 97,8 απαντώντας στο ερώτημα αν η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει θετικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή θα επιχειρήσει να το εμποδίσει στηρίζοντας την κυβέρνηση στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Στην επισήμανση ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν ζητεί εκλογές ο Μάκης Βορίδης ανέφερε: «Το αίτημα των εκλογών καταλήγει και φαιδρό όταν πριν από τέσσερις μήνες έχεις κάνει εκλογές. Βεβαίως να φύγει, αλλά επειδή αυτό δεν εξαρτάται από εμένα και στο τέλος-τέλος και το αίτημα των εκλογών είναι άνευ ιδιαιτέρας σημασίας καθώς δεν μπορεί να επιβληθεί, το ερώτημα είναι ένα: η κοινοβουλευτική πλειοψηφία αντέχει;».

Και πρόσθεσε ο τομεάρχης Δημόσιας Τάξης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Σε ό,τι όμως αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει καθόλου να κοιτάνε από δω. Δεν υπάρχει περίπτωση όχι στήριξη να δώσουμε, όχι οικουμενική κυβέρνηση να κάνουμε, όχι να ψηφίσουμε ασφαλιστικά, αυτά είναι όλα εκτός συζητήσεων».

Στο ερώτημα γιατί είναι τέτοια η στάση της Ν.Δ. ο Μάκης Βορίδης απάντησε: «Γιατί δεν μπορώ να εξοντώσω τους ελεύθερους επαγγελματίες για να κάνω το χατίρι του Κατρούγκαλου. Γιατί δεν μπορώ να εξοντώσω τους αγρότες κάνοντας το χατίρι του Κατρούγκαλου. Γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω στην πλάτη των πολιτών τις συνέπειες της άφρονας πολιτικής ενός έτους του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορώ να συμπράξω σε αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα