Πρίγιοβιτς λαμπρός τον οδηγεί στο Champions League

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να δώσει μία ευκαιρία στον Κλάους Αθανασιάδη, ο Έλληνας φορ δεν την άρπαξε (παρά το κέφι που έδειξε) κι όταν πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα ο Πρίγιοβιτς, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο και πήρε προβάδισμα στη μίνι διαδικασία των Play Off, σε ένα ματς με κατοχή κοντά στο 75% και πίεση από την αρχή μέχρι το τέλος, με τους Νεοσμυρνιώτες, όμως, να αμύνονται υπέροχα, όπως πάντα!

Στο 68’ ο Μασούντ, όμως, αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα και μάλλον τυχερός θα πρέπει να αισθάνεται που μετά από 30 αγώνες φέτος και 12 κίτρινες στο σύνολο (μαζί με αυτές της Τούμπα) δεν είχε αντικρίσει ξανά την κόκκινη. Στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, δεν τη γλίτωσε.

Στο τελευταίο 25λεπτο η πίεση αυξήθηκε και ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ που ήθελε με τον φανταστικό και πανεύστοχο Πρίγιοβτς στο 75’ και με το 1-0 απέκτησε προβάδισμα για την πρώτη θέση στα Play Off.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Λέοβατς (46’ Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (88’ Κουλούρης), Πέλκας, Αθανασιάδης (62’ Πρίγιοβιτς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Σιώπης (46’ Ταπόκο), Κόρμπος, Καθάριος (67’ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας, Μπεν (84’ Βουκελάτος)

 

Η Βαθμολογία των Play Off (εκκρεμεί η ένσταση του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που διεκόπη με υπαιτιότητα των «πράσινων»)

  1. ΠΑΟΚ         8      4-1
  2. Πανιώνιος  4      2-2
  3. ΑΕΚ            3      1-1 *
  4. ΠΑΟ          -1      1-4 *

ΑΕΚ και ΠΑΟ έχουν ένα ματς λιγότερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα