Πρεμιέρα με μέτριες φωνές και ποσοστά

STAR ACADEMY

Το νέο μουσικό σόου του Epsilon δεν έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως θα περίμεναν οι τηλεθεατές. Οι ίδιοι άλλωστε το… καταδίκασαν σε ένα ποσοστό της τάξης του 14,5%, που είναι αρκετά μικρό για πρεμιέρα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης σε ρόλο παρουσιαστή έκανε πολλά λάθη, σαρδάμ και αμέτρητες παύσεις, προκειμένου να ακούσει στο ακουστικό τι θα έπρεπε να πει παρακάτω. Από την κριτική επιτροπή, ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ο πιο άνετος, κομψή και γλυκιά η Ναταλία Γερμανού και αδικαιολόγητα “στραβωμένος” ο Νίκος Καρβέλας ο οποίος έδειχνε ότι θα προτιμούσε να βρίσκεται κάπου αλλού. Οι ατάκες του πολλές φορές έφεραν σε αμηχανία τους παίκτες, ενώ η ανυπέρβλητη Άννα Βίσση, πολλές φορές του έκανε τη μεταφράστρια, επειδή κανείς δεν καταλάβαινε τι ήθελε να πει κ τι τελικά ξεστόμιζε. Όσο για την Άννα Βίσση, γέμισε τη σκηνή με την παρουσία της όταν σηκώθηκε να τραγουδήσει και ήταν ευγενική με τους παίκτες.

Τα σχόλια στα social media ήταν πολύ αρνητικά τόσο για τον Φουρθιώτη, όσο και για τον Καρβέλα, ενώ στο στόχαστρο των τηλεθεατών μπήκε ακόμα η “παλιακή” έναρξη που θύμιζε μια άλλη εποχή, αλλά και οι μέτριες φωνές των παικτών.

Πέρα από το 14,5% στο γενικό σύνολο, συγκέντρωσε 14,3 % στο δυναμικό κοινό, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό του ήταν της τάξης του 19,2%.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα