Πρεντόμ: «Υπάρχει ακόμα ελπίδα»

Αισιόδοξος, αλλά και συγκρατημένος εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League ο τεχνικός της Κλαμπ Μπριζ, Μισέλ Πρεντόμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέλγου προπονητή:
«Στην Ελλάδα κάναμε μια πολύ καλή αρχή στον αγώνα. Μετά από 13’ θα μπορούσαμε να πετύχουμε το 2-0, αλλά δεν έγινε. Ακόμα και πιο μετά στο παιχνίδι, είχαμε μια-δυο ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ. Δεν ήμασταν τόσο κακοί κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Επίσης, οι αντίπαλοί μας έδειχναν να το θέλουνε περισσότερο από εμάς.

Γι’ αυτό τον λόγο ήμουν λίγο θυμωμένος. Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα, αν δούμε τις ικανότητες της ομάδας. Είμαστε μια εβδομάδα μετά τον πρώτο αγώνα και στο ενδιάμεσο πετύχαμε μια νίκη με 3-0 στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι μια τόνωση για την ψυχολογία μας.

Αύριο ο κορμός της ομάδας θα είναι ίδιος με τον αγώνα κόντρα στη Μαλίν. Ο Ντάβι Ντε Φάου θα μπει στη θέση του Γιανίκ Ρέουτεν, ωστόσο, για κάποιες θέσεις δεν έχουμε κάνει ακόμα την τελική επιλογή. Πάντα περιμένω την τελευταία ημέρα προπόνησης για να καταλήξω στην ενδεκάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει από τραυματισμούς ή οτιδήποτε. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι προετοιμασμένοι να παίξουν.

Θα πρέπει να περάσουμε από δυο προκριματικούς γύρους τώρα. Την περασμένη χρονιά κάναμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούσαμε, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά. Την τελευταία χρονιά, η παρουσία μας στην Ευρώπη μας κόστισε πόντους στο πρωτάθλημα, αλλά κάθε παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση και να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Στο πρώτο παιχνίδι μου φάνηκε παράξενο ότι όποτε έπαιρνε τη μπάλα κάποιος παίκτης μας, από τις κερκίδες ακουγόταν ένα δυνατό σφύριγμα. Προσπάθησαν να μας φοβίσουν με αυτό τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά σίγουρα πιστεύω πως θα έχουμε έναν μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο γήπεδο. Υπολογίζω στη συμπαράστασή τους, να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα