Πριμ… μαμούθ στη Ρεάλ για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ

Το ασύλληπτο ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ υποσχέθηκε σαν πριμ ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, σε περίπτωση που η «βασίλισσα» καταφέρει να κατακτήσει φέτος το ισπανικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη σεζόν 1957-1958 όταν οι «μερένγκες» επικρατούσαν 3-2 της Μίλαν στην παράταση για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, φτάνοντας στην τρίτη σερί κατάκτηση, ενώ παράλληλα είχαν πανηγυρίσει και το εγχώριο πρωτάθλημα. Έκτοτε ακολούθησαν ακόμα εννέα κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά καμία δεν συνδυάστηκε με πρωτάθλημα.

Όπως αποκαλύπτει η μαδριλένικη «AS», ο πρόεδρος της Ρεάλ έχει υποσχεθεί συνολικό πριμ σε όλα τα στελέχη της πρώτης ομάδας που θα αγγίζει τα 40.000.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι 24 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας θα εισπράξουν τα 36.000.000 ευρώ εξ αυτών, ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν θα εισπράξει 2.000.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 2.000.000 ευρώ θα μοιραστούν μεταξύ του προπονητικού επιτελείου, των έντεκα ποδοσφαιριστών των ακαδημιών που περιλαμβάνονται στη Λίστα Β του ρόστερ που έχει δηλωθεί στη διοργάνωση και των υπολοίπων υπαλλήλων της πρώτης ομάδας (πχ. φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, γιατροί κλπ.). Μάλιστα, ο Πέρεθ έχει υποσχεθεί ακόμα και οι υπάλληλοι που εργάζονται για τον οργανισμό της Ρεάλ να πάρουν έναν μισθό παραπάνω σε περίπτωση νταμπλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα