Προβάδισμα Τριτσώνη για αρχιδιαιτητής

Η FIFA αποφάσισε και κατέληξε σε ένα καινούριο πρόσωπο για τη θέση του αρχιδιαιτητή. Και το όνομα αυτού, Σταύρος Τριτσώνης. Θα υπάρξουν αντιδράσεις; Σίγουρα ναι, αλλά πρώτα θα πρέπει να δούμε αν θα δεχθεί, διότι το κλίμα δεν είναι και τόσο καλό.

Μετά τις απειλές και τις πυργκαγιές, ίσως κάποιοι πρώην διαιτητές να μη θέλουν να εμπλακούν, κάποιοι άλλοι σίγουροι θα θέλουν, γιατί η διαιτησία είναι «σαράκι». Ο Σταύρος Τριτσώνης, πάντως, ακόμη δεν έχει απαντήσει, αλλά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις κι αυτό κάτι σημαίνει. Μάλιστα, του έχει προταθεί να πάρει για βοηθούς τον Σαραϊδάρη και τον Κουκουλάκη, διαιτητές της γενιάς του με τους οποίους έχει συνεργαστεί πολλάκις.

Ο Τριτσώνης δεν κάθεται και πολύ καλά στην ΑΕΚ, βέβαια, διότι είναι ο άνθρωπος που ως τέταρτος διαιτητής είχε μετρήσει το οφ σάιντ γκολ του Παπαδόπουλου στο ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 στο Φάληρο, όταν ο Μήτρογλου είχε εμπλακεί στη φάση αν και εκτεθειμένος, είχε υποδειχθεί από τον βοηθό σε αντικανονική θέση, μέχρι να εμπλακεί ο Τριτσώνης και να υποδείξει γκολ. Ωστόσο, σε μία γενικότερη στάση που δείχνει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ – όπως και με την εκλογή Γκαγκάτση – δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στον προγραμματισμό της FIFA, παρά μόνο να «καθαρίσει» το συντομότερο ο πίνακας.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να αντιδράσει, ούτε και ο ΠΑΟΚ, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση του Παναθηναϊκού που επίσης δεν πρέπει να… συμπαθεί και πολύ τον Τριτσώνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα