Προβληματισμός για τις χαμηλές πτήσεις του Γρηγόρη

Στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν το περίμενε κανείς, όμως το VOICE έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα και πλέον κυριαρχεί τα βράδια της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Απέναντι του έχει το και το “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 το οποίο ωστόσο δε συγκεντρώνει τα απαιτούμενα ποσοστά τηλεθέασης, βουλιάζοντας ακόμα και σε μονοψήφια νούμερα.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις κόντρες που έχουν τα δύο σόου, το ένα μουσικό και το άλλο talk show, νικητής και με διαφορά βγαίνει το VOICE του ΣΚΑΙ που κάνει τρελά νούμερα!

Την περασμένη Τετάρτη η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε 10,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 8,8% στο δυναμικό κοινό ενώ το talent show του ΣΚΑΪ σημείωσε 40,6% και 44,8%, αντίστοιχα. Διαφορά 30 ποσοστιαίων μονάδων δηλαδή!

Ακόμα χειρότερα ήταν τα πράγματα την Πέμπτη με το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 να έχει 9,8% και 8,3%. Στις τάξεις του καναλιού του κ. Κυριακού, υπάρχει έντονος προβληματισμός και ήδη σκέφτονται να αλλάξουν ημέρα προβολής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βλέποντας ως… εναλλακτική το Σάββατο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά. Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να ανακοινωθούν οι αλλαγές, καθώς οι ιθύνοντες του σταθμού προσπαθούν να βρουν άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τις χαμηλές πτήσεις του Γρηγόρη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα