«Προειδοποιητικό μήνυμα» από Μαδρίτη και Μόσχα!

Κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η αποστολή των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης, καθώς οι αντίπαλοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, παρουσιάζοντας ρυθμό και αποδοτικότητα στην επίθεση.

Οι ελληνικές ομάδες πέρασαν ένα… ευχάριστο Σαββατοκύριακο δίχως αγώνες, την ίδια ώρα που οι προσεχείς αντίπαλοί τους έστελναν «προειδοποιητικό μήνυμα», φορτώνοντας με αρκετά τις εστίες των ομάδων που αναμετρήθηκαν.

Ξεκινώντας από το Champions League και το όμιλο του Ολυμπιακού, η Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε σημαντική νίκη επί της δυνατής Μάλαγα, με 3-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Τιάγκο, Γκριζμάν και Γκοντίν. Η Γιουβέντους διέσυρε τη Λάτσιο στη Ρώμη, επικρατώντας με 3-0 και τέρματα των Πογκμπά (2), Τέβες. Η Μάλμε, τέλος, δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς το πρωτάθλημα στη Σουηδία ολοκληρώθηκε.

Στο Europa League και στον όμιλο του Αστέρα Τρίπολης, η Μπεσίκτας, την οποία υποδέχεται την Πέμπτη η ομάδα της Αρκαδίας, επικράτησε με σκορ 2-0 της Κασίμπασα, με γκολ του Ντεμπά Μπα (2), ο οποίος δείχνει να διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας. Η Παρτιζάν επικράτησε με 3-1 της Νάπρεντακ, με τέρματα των Λάζοβιτς, Ίλιτς και Σκάλετιτς. Η Τότεναμ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Χαλ Σίτι, με 2-1 και γκολ των Κέιν και Έρικσεν.

Στον όμιλο του Παναθηναϊκού, η προσεχής αντίπαλος των «πράσινων», Ντιναμό Μόσχας, πέρασε ένα εύκολο απόγευμα (3-0) κόντρα στην Τέρεκ Γκρόζνι, με τα γκολ που σημείωσαν οι Κοκόριν, Κουράνι (2). Η PSV Αϊντχόβεν απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) από την Γκρόνινγκεν, με γκολ του Ντε Γιονγκ. Η Εστορίλ είχε ρεπό στην Πορτογαλία.

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ, η Ντιναμό Μινσκ πήρε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) από τη Ναφτάν, με γκολ του Ντζε Ντζέντζε. Η Γκινγκάμπ έχασε στο γήπεδό από τη Ρεν, ενώ η Φιορεντίνα πέρασε με νίκη από το γήπεδο της Βερόνα, με 2-1, με γκολ των Γκονζάλο Ροντρίγκεζ και Κουαδράδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα