«Προεκλογικό παραμύθι όλα αυτά που εκπέμπουν τα επιτελεία Σαμαρά-Βενιζέλου»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος, την κατηγόρησε ότι υλοποιεί πιστά όσα έχει συμφωνήσει με την τρόικα και έκανε λόγο για «προεκλογικό παραμύθι όλα αυτά που εκπέμπουν τα επιτελεία Σαμαρά-Βενιζέλου». Επίσης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» εκλογές το αργότερο στις αρχές του 2015 ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο διεξαγωγής τους ακόμη και το φθινόπωρο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9.89»  ο κ. Παπαδημούλης είπε: «Αν θέλουν να φύγει η Τρόικα και να τελειώνουν με τα Μνημόνια, πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτό θα γίνει μόνο με εκλογές και με άλλη κυβέρνηση. Ό,τι είχε να δώσει η σημερινή κυβέρνηση το έχει δώσει».

Σε ό,τι αφορά στη ΔΗΜΑΡ και το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής και αποτυπώθηκε στην επιστολή με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Φώτη Κουβέλη.

«Το δίλημμα αφορά στη ΔΗΜ.ΑΡ και καλείται να το απαντήσει μέσω των εσωτερικών της διαδικασιών που είναι επώδυνες, μετά την εκλογική συντριβή που υπέστη. Κι αυτό, απλουστεύοντας το, συμπυκνώνεται στο «ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον της κυβέρνησης ή με το ΠΑΣΟΚ που είναι συνεταίρος της κυβέρνησης», παρατήρησε.

Επεσήμανε τέλος ότι ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει συμμαχίες και στην κοινωνία και στη Βουλή, στηριγμένες, όπως είπε, σε πρόγραμμα και αξιόπιστα πρόσωπα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα