«Προικοθήρας» και μετά το διαζύγιο ο Αλβάρο

 

Ο χαρακτηρισμός προικοθήρας ήταν ένας από τους συνήθεις που κοσμούσαν τα εξώφυλλα των περιοδικών και των δημοσιευμάτων, όταν πριν από χρόνια έγινε γνωστή η σχέση της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα.

Ο πατέρας της τότε, Τιερί Ρουσέλ, δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τον επικείμενο γάμο της κόρης του, αφού λίγο-πολύ εξομολογιόταν ότι ο γοητευτικός ιππέας αποσκοπούσε στην  αμύθητη περιουσία της κόρης του. Ακόμα και μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους, αν και ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη νέα του σύντροφο και γνωστή παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο, «βομβαρδίζοντας» συνεχώς τα social media με τρυφερές στιγμές τους, δεν έχει τη διάθεση να κάνει πίσω στις οικονομικές του απαιτήσεις από την πρώην σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα στα οποία «πατάει» το ρεπορτάζ της “Real”, ο πρώην σύζυγός της αναμένεται να ζητήσει στη δίκη που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, διατροφή ύψους 300.000 ευρώ τον μήνα. Όσον αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει τον περασμένο Σεπτέμβρη η Αθηνά Ωνάση, να διακοπεί από την ίδια η πληρωμή των διδάκτρων του σχολείου που φοιτά η έφηβη κόρη του Βίβιαν, αλλά και τα έξοδα του διαμερίσματος που τους παραχώρησε προσωρινά να διαμένουν, οι δικαστές απέρριψαν το αίτημά της.

💏🌞

A post shared by Denize Severo🌟🌻☀️🌶 (@denizesevero) on

❤️❤️

A post shared by Denize Severo🌟🌻☀️🌶 (@denizesevero) on

O melhor time! 🙆🏻👊🏻🚀✨

A post shared by Denize Severo🌟🌻☀️🌶 (@denizesevero) on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα