Προκαλεί ο Γιάννης Μπέζος: “Ακριβή η εκπομπή μου στην ΕΡΤ, μου αξίζει”

Χαρακτηρίστηκε από πολλούς υπερφίαλος και απρόσιτος όμως το αυτί του Γιάννη Μπέζου, δεν δείχνει να ιδρώνει ιδιαίτερα. Σε δηλώσεις του που έκανε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του Μένιου Φουρθιώτη αναφέρθηκε στην παραγωγή της ΕΡΤ, τονίζοντας κατηγορηματικά: «Είναι ακριβό. Μου αξίζει. Αυτή είναι η απάντηση μου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα ελαττώματα του Έλληνα αλλά και στη σχέση του με το κοινό…

«Είναι πάρα πολύ εύπιστοι, επιρρεπείς στην δημαγωγία, επιρρεπείς στην προχειρότητα. Ένα άλλο πολύ μεγάλο ελάττωμα που το είχαν και οι αρχαίοι Έλληνες, είναι ότι φταίνε μονίμως οι άλλοι”, σχολίασε ο Έλληνας ηθοποιός, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να έχει επαφή με το κοινό: «Δεν θέλω να έχω εγώ επαφή με το κοινό. Το κοινό θέλει να έχει με εμένα. Δεν θα έχει επαφή. Θα έχει όπως την ορίσω εγώ. Θα την έχει από τη σκηνή και στο παρασκήνιο στο βαθμό που θα επιλέξω εγώ. Αυτό δεν είναι σνομπισμός. Είναι μια στάση κανονική. Πάντως δεν είναι ψευτοχάιδεμα. Δεν είμαι ο τύπος του ψευτοχαμόγελου”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν τον θεωρούν εύκολο άνθρωπο: «Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Το ομολογώ. Φυσικά είμαι εύκολος με ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον και τους επιλέγω εγώ. Δεν θέλω να με επιλέγουν οι άλλοι. Ναι, είμαι δύσκολος. Έχω λίγους φίλους, δεν με απασχολεί όμως αυτό, δεν μου λείπουν. Πάντως δεν είμαι ανέντιμος και δεν είμαι και λαϊκιστής να λέω «μα εγώ τους αγαπώ όλους». Δεν τους αγαπώ όλους. Αν με θεωρούν δύσκολο, το αποδέχομαι, επιβεβαιώνω τη φήμη και επαυξάνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα