Προσκλητήριο Σκουρλέτη σε όλους τους αντιμνημονιακούς

Προσκλητήριο σε όσους μάχονται για την ανατροπή του μνημονίου  απηύθυνε ο Πάνος Σκουρλέτης . Μιλώντας στα Παραπολιτικά fm και  αναφερόμενος στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «το κόμμα είναι ανοιχτό σε όσους πραγματικά έχουν αντιληφθεί ότι το μνημόνιο ήταν μια καταστροφική πολιτική και με αξιόπιστο τρόπο μάχονται για την ανατροπή του».

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για τη συνεργασία με την πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη είπε ότι με δημόσιο τρόπο έχει απογαλακτιστεί από τις μνημονιακές πολιτικές.

«Ούτε ως ανέκδοτο δεν αναφέρεται πια από την κυβέρνηση η έξοδος από το μνημόνιο» είπε ακόμα τονίζοντας πως διαψεύστηκαν οι εξαγγελίες της. Αναφερόμενος στην υπόθεση του χρηματισμού βουλευτών ενόψει προεδρικής εκλογής ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος.

Σχολιάζοντας τις συναντήσεις των κυρίων Σταθάκη και Μηλιού στο City του Λονδίνου είπε πως «ο σκοπός τους ήταν να παρουσιάσουν αδιαμεσολάβητα το πρόγραμμα του κόμματος στα funds και ο απολογισμός είναι θετικός».

Χαρακτήρισε κατασκευασμένο και κατά παραγγελία από κέντρα στην Ελλάδα που έχουν σχέση με την κυβέρνηση τη φερόμενη ως ανακοίνωση του fund Capital.

«Το ίδιο το Κάπιταλ έβγαλε ανακοίνωση πως δεν συμμετείχε σε συνάντηση με μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα