Προπονητή περίμεναν όλοι, αθλητικός διευθυντής ήρθε

Ο ερχομός του Μάριο Ουσίγιος στον Ολυμπιακό, ξάφνιασε κάπως τους οπαδούς της ομάδας, που προπονητή περίμεναν, αλλά αθλητικός διευθυντής ήρθε. Ο Μάριο Ουσίγιος, προέρχεται από τριετή θητεία στην Μάλαγα και είναι έτοιμος να αναλάβει τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης του εμπιστεύεται τα κλειδιά της ομάδας, καθώς εκείνος θα είναι ο υπεύθυνος, με όλες τις αρμοδιότητες πάνω του κι αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει απευθείας επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ουσίγιος άλλωστε θα είναι εκείνος που θα επιλέξει τον προπονητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί μέχρι τη Δευτέρα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Η λογική λέει, ότι επιστρέφει στο ισπανικό μοντέλο ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα εμπιστευτεί Ισπανό τεχνικό ή με προϋπηρεσία στην “Πριμέρα”. Ο νέο αθλητικός διευθυντής θα συνεργαστεί με τον προπονητή στο μεταγραφικό σκέλος, αλλά και στη σωστή διαχείριση των 40 και πλέον συμβολαίων που έχει ο Ολυμπιακός.

Στις αρμοδιότητες του Ουσίγιος θα είναι και το εκ νέου στήσιμο στο δίκτυο σκάουτινγκ, μαζί με τους τρεις άμεσους συνεργάτες του. Όσον αφορά τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν αποκλείεται να αναλάβει υψηλότερη θέση από τον Ουσίγιος, διαθέτοντας διευρυμένο πεδίο δράσης. Αντίθετα, η δράση του Φρανσουά Μοδέστο η δράση του θα περιοριστεί αυτόματα και είναι πιθανόν να αναλάβει επικεφαλής (head) ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα