Προσεγγίζει Γκρέταρσον ο ΠΑΟΚ

Περισσότερο και από τα play off για την έξοδο στο Champions League φαίνεται να απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η εύρεση προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

Η διοίκηση του Δικεφάλου έχει σαφέστατο προσανατολισμό φέτος, καθώς θέλει πρώτα να θωρακίσει τον πάγκο της ομάδας και μετά να σκεφτεί οποιοδήποτε αγωνιστικό προγραμματισμό.

Πέρα από τα ονόματα του Κετσπάγια και του Τετράτζε που έχουν ακουστεί, υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να στραφεί ο ΠΑΟΚ στον Χαβιέ Αγκίρε –τον οποίο προωθεί ο Πάμπλο Γκαρσία. Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες πως στη Θεσσαλονίκη σκέφτονται συνεργασία και με τον Άρναρ Γκρέταρσον τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Στην Ένωση ο Ισλανδός δεν κατάφερε να πετύχει πολλά –σε ένα κάκιστο διοικητικό περιβάλλον ωστόσο– και του πιστώνεται μόνο η απόκτηση του συμπατριώτη του Γκούντγιονσεν.

Το σίγουρο είναι ότι οι Θεσσαλονικείς πρόκειται να εφαρμόσουν ένα διαφορετικό μοντέλο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου στηρίζονταν σε προσωπικότητες που είχαν «συγγενική σχέση» με τον ΠΑΟΚ και που πλασάρονταν πιο εύκολα στον κόσμο. Αυτή τη φορά, ο Δικέφαλος έχει βάλει μπροστά ένα πιο ευρωπαϊκό πρότυπο και μένει να δούμε αν θα μείνει πιστός σε αυτή τη σκέψη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα